»Ne učimo se za šolo, marveč za življenje«.
(Seneka)

 

Drage učenke in učenki, spoštovani starši, cenjene sodelavke in sodelavci!
Osnovno vodilo dela v novem šolskem letu bo pridobivanje kakovostnega znanja kot vrednote, ki omogoča razvoj posameznika in družbe. »Znanje je zaklad, ki venomer spremlja svojega lastnika«.

Učitelji bomo usmerjali otroke tako, da bodo v varnem okolju šole lahko razvijali svoje sposobnosti in interese, razvijali čut odgovornosti do sebe, drugih in narave.

Z vami, spoštovani starši, želimo dobrega sodelovanja, zato vas vabimo v šolo na pogovorne ure s pedagoškimi delavci, kjer vas bomo obveščali o delu in napredku otroka. Pričakujemo, da boste poskrbeli, da bo vaš otrok redno in točno obiskoval pouk, se redno učil in opravljal domače zadolžitve. Želimo vas spodbuditi za odkrit dialog tudi v primerih, ko bi se pojavile posebnosti ali težave, ki bi vplivale na učenje in vedenje otroka.

Draga učenka, dragi učenec, predvsem od tebe je odvisen tvoj uspeh in počutje v šoli. Zato se redno pripravljaj na šolsko delo, skrbno prinašaj vse potrebščine za pouk, redno opravljaj domače naloge. Spoštuj sošolce, starše, učitelje in vse druge ljudi. Sprašuj, raziskuj in kritično razmišljaj. Naj ti bo učenje v veselje in pot za odkrivanje novega.
Pa veselo na delo in obilo uspešnih ter  prijetnih šolskih dni vam želim.

                                                                                                                                                                                                                Damijana Gustinčič, prof., spec.
ravnateljica

 

 

(Skupno 42 obiskov, današnjih obiskov 1)