Pravkar se zaključuje tudi naša šola v naravi na Debelem rtiču. Sedeminštirideset  četrtošolcev je danes zadnjič pod mentorstvom odličnih vaditeljev plavanja izpopolnjevalo tehniko plavanja, saj so v popoldanskem času že mnogi pokazali, kaj so se skozi dvajset urni tečaj plavanja naučili. Nabirek zlatih, srebrnih in bronastih priznanj je zavidanja vreden, a ker nočemo biti skromni in ker verjamemo, da zmoremo biti še boljši,  jutri od 10. ure dalje držite pesti za vse nas, ki bomo skušali premagati svoj današnji rezultat.

Učitelji Danijel, Lidija, Danila in Nataša so za nas močno navijali pri plavanju, navijajo pa tudi nocoj, saj se nekateri pravkar dokazujemo v šovu Rtič ima talent. Neverjetno, kaj vse znamo in zmoremo. Tudi na področju znanja, kar smo danes dokazali med sprehodom z vrtnarko, med raziskovanjem ob morju, pa tudi v delavnici z naslovom »Brez odpadkov«. O tem se lahko prepričate tudi pri naši ravnateljici ga. Damijani ter pomočnici ravnateljice ga. Nives, ki sta nas danes obiskali.

Tako, dragi starši. Mi smo se vam vsak dan oglašali na tak način, jutri pa si le vzemite čas za nas, kajti še veliko stvari vam moramo povedati. Še pred tem pa se moramo še na kratko ustaviti v Hrastovljah, da izpopolnemo še družboslovno znanje. Vidimo se okrog 16.30, če si seveda ne premislimo. Nam je tako lepo, da bi ostali tu še kak dan… Seveda si tega ne bomo privoščili, ker vemo, da nas premočno pogrešate.

Pošiljamo vam morski pozdrav in objem do jutri.

 

(Skupno 69 obiskov, današnjih obiskov 1)