Spoštovani starši, skrbniki in drugi obiskovalci šole,

Sporočamo vam, da smo na podlagi  spremljanja aktualne  situacije v zvezi s pojavom koronovirusa v Sloveniji, po priporočilih pristojnih strokovnih institucij in MIZŠ,  sprejeli dodatne preventivne ukrepe, ki veljajo od četrtka, 12. 3. 2020, do preklica.

 

  1. Vstop v prostore šole: starši lahko pospremite otroke do glavnega vhoda v šolo, kjer jih bo čakal dežurni učitelj. Prvošolce, ki prihajajo v šolo v jutranje varstvo, bo od 6.30 do 7.00 sprejel učitelj jutranjega varstva.
  1. Odhod iz šole: Učenci vozači bodo v varstvu vozačev do rednih odhodov šolskih avtobusov. Učenci domačini (razen prvošolcev, ki so vsi v podaljšanem bivanju) odhajajo domov po končanih obveznostih.
  1. Podaljšano bivanje: starši boste otroke prevzeli ob vhodu v šolo ob naslednjih možnih terminih: 14.00, 14.30, 15.00, 15.30, 16.00, 16.20. Prilagamo obrazec za vpis ure odhoda vašega otroka iz podaljšanega bivanja.

Izjemoma so možni odhodi učencev po predhodnem pisnem sporočilu ali tel. klicu
(Divača: 040 849 924,  Senožeče:05/765 50 23, Vreme: 05/762 52 38

  1. Govorilne ure (dopoldanske in popoldanske) se do preklica izvajajo le po telefonu ali po elektronski pošti, razen nujnih zadev.
  1. Odpovedane so popoldanske dejavnosti v večnamenskem prostoru in razredih za zunanje uporabnike.
  1. Odpovedane so dejavnosti športnih in drugih društev ter drugih uporabnikov v telovadnici v Divači, v telovadnici na podružnici Vreme ter v večnamenskem prostoru v Senožečah.

 

Prosimo, da upoštevate vse predhodno objavljene preventivne ukrepe, ki se nanašajo na umivanje rok, higieno kašlja in kihanja. V primeru znakov obolenj otrok: kašelj, povišana telesna temperatura, prebavne težave, naj otroci ostanejo doma. Izogibajte se druženju v množici ljudi, ne odhajajte v tujino.

V skupnih prizadevanjih in s samozaščitnimi ukrepi bomo po najboljših močeh poskrbeli za čim bolj varno okolje za učence.

 

Lep pozdrav,

Damijana Gustinčič, ravnateljica

(Skupno 409 obiskov, današnjih obiskov 1)