e- NASLOVI UČITELJEV

Spoštovani starši,

kot ste že bili obveščeni, bodo matična šola Divača in podružnični šoli Senožeče ter Vreme od ponedeljka, 16. 3. 2020 do preklica zaprta. Izobraževanje bomo izvajali na daljavo, kar se šteje kot izveden pouk. Pri tem imamo pomembno vlogo učitelji, učenci in starši, ki moramo izobraževalne dejavnosti prilagoditi novonastalim razmeram.

Učenci bodo imeli možnost dostopa do učnih gradiv in navodil za samostojno delo preko spletne učilnice z uporabo računalnika. Podrobna navodila za delo po posameznih razredih bomo posredovali naknadno preko šolske spletne strani, obvestil v eAsistentu in elektronske pošte. Prosimo, da starši dnevno preverjate prispela obvestila za samostojno delo učencev na domu. Pouk na daljavo zahteva veliko mero odgovornosti učencev, zato vas prosimo, da poskrbite, da bodo učenci redno opravljali  svoje naloge.

Na morebitna vprašanja in nejasnosti vam bodo učitelji odgovarjali preko elektronske pošte in eAsistenta. Službeni elektronski naslovi učiteljev so zaradi manjše možnosti zlorabe objavljeni v priloženem dokumentu.

Tudi v bodoče bomo spremljali navodila pristojnih inštitucij in jih ažurno objavljali na šolski spletni strani.

Spoštovani, s skupnimi močmi bomo veliko učinkovitejši pri omejevanju širjenja korona virusa.  Apeliramo na vas, da z vso resnostjo spoštujete navodila NIJZ-a:

  • da se zadržujete doma,
  • da se obvezno izogibate stikom z drugimi osebami,
  • da ne obiskujete nakupovalnih centrov,
  • da izkoristite možnosti gibanja v naravi (ne v skupinah).

Prav tako vas ponovno opozarjamo na pravilno higieno rok, kašlja in kihanja ter samoizolacije v primeru bolezni, skladno z navodili NIJZ.

Želimo vam, da bi ohranili vaše zdravje!

(Skupno 796 obiskov, današnjih obiskov 1)