Vsako leto se ob zaključku pouka najuspešnejši učenci 3. triletja udeležijo srečanja z županjo  na sedežu občine Divača. Letošnje šolsko leto je bilo zaznamovano z ukrepi, ki  so zaradi epidemije koronavirusa zahtevali spremembo. Tako  je županja občine Divača, gospa Alenka Štrucl Dovgan, na zadnji šolski dan, 24. junija,  obiskala najuspešnejše učence 7. in 8. razreda na šoli in jim po oddelkih podelila priznanja za odlične učne dosežke. Poudarila je pomen znanja, ki so ga letos v večji meri kot doslej pridobivali samostojno, saj so se slabe tri mesece učili na daljavo. Pomembne veščine, kot so vztrajnost, samoiniciativnost, samostojnost, jim bodo tudi v prihodnje pomagale širiti obzorja. Vsem učencem je zaželela sončne in razigrane počitnice. Najuspešnejše devetošolce, ki so pouk zaključili že 15. junija, pa bo v poletnem času povabila na občino in jim podelila zaslužena priznanja.

Najuspešnejši učenci so:

  1. razred: Božeglav Tina, Cerkvenik Karin, Pirc Rok, Prelec Andraž, Raimondi Tai, Škamperle Lucija, Tominc Tjaša in Žiberna Lara.
  2. razred: Blažič Alja, Dujc Mateja, Felicjan Ivan, Grandič Natalija, Grižon Vid, Mislej Noemi, Mrzlić Ignac, Mrzlić Kristjan, Nemec Marcel, Obreza Jure, Suša Maja, Vulić Aleksandra in Vulić Andjelina.
  3. razred: Božeglav Naja, Dekleva Urban, Gajić Mihajlo, Ražem Taj, Skerbiš Jakob in Valečič Jure.
(Skupno 402 obiskov, današnjih obiskov 1)