Učenci in učenke OŠ dr. Bogomirja Magajne so se ponovno izkazali na likovnih natečajih. V februarju so sodelovali na dveh, v marcu pa je v karanteni vse obmirovalo.

Med jesenskimi počitnicami sta me razveselili dve sporočili. Iz OŠ Šturje so prispeli rezultati likovnega natečaja »DREVO« in Svit Kolenc, ki je lani obiskoval 6. razred, je prejel srebrno priznanje. Nagrajena dela si lahko ogledate na povezavi http://www.os-sturje.si/files/2020/10/12.-DREVO-2019-20-galerija.pdf.

OŠ Danila Lokarja Ajdovščina je že 24. leto zapored organizatorka natečaja »KRAJ«. Letošnji, mednarodni, je imel podnaslov »KRAJ BURJE«. Učenci naše šole so bili uspešni tudi tokrat. Bronasto priznanje v kategoriji 2. triada je prejela Valentina Dujc, lani učenka PŠ Vreme, njena mentorica je bila Katja Kovačič. V kategoriji 3. triada pa je dobitnica zlatega priznanja Lara Žiberna (lani učenka 7. razreda), srebrnega Ivan Felicjan (lani 8. razred), bronastih priznanj pa Urša Štefančič, Jure Obreza in Noemi Mislej, vsi lani 8. razred, ter Vita Mrzlikar, Andreja Žužek, Tigran Mramor in Tina Božeglav, vsi lani 7. razred. Likovna dela si lahko ogledate na spletni strani http://www.os-ajdovscina.si/kraj-burje/.

Vsem nagrajencem in razstavljavcem čestitam!

Profesorica likovne umetnosti Vesna Marion

(Skupno 340 obiskov, današnjih obiskov 1)