Vlada Republike Slovenije je v sredo, 13. 1. 2021 sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19.

Zaradi trenutne epidemiološke slike se za vse učence osnovnih šol nadaljuje izobraževanje na daljavo tudi v tednu od 18. 1. do 22. 1. 2021.

S februarjem prehajamo že v drugo polovico  šolskega leta 2020/21. Upamo, da ga bomo v večji meri preživeli v šoli, kot smo ga doslej.  Dokler pa se stanje ne izboljša, bomo vsi skupaj: učenci, starši in učitelji morali stisniti pesti, da bo izobraževanje na daljavo čim bolj učinkovito.

Drage učenke in učenci.

 Zavedamo se, da je učenje na daljavo zahtevnejše. Le z vztrajnim, vsakodnevnim učenjem in dobro organizacijo dela boste zmogli slediti učnim ciljem. Zato redno opravljajte naloge po navodilih učiteljev, aktivno se vključujte v pouk preko zooma.

Spoštovani starši.

Brez vaše pomoči bi učenje na daljavo imelo bistveno slabše rezultate. Zahvaljujemo se vam, da po svojih najboljših močeh pomagate, spodbujate vaše otroke  in  spremljate njihovo delo. Svetujem vam, da se preko spletnih orodij poslužujete pogovorov z razredniki in drugimi učitelji, s svetovalno službo, vodstvom šole, če naletite na težave oz. bi nam želeli kaj sporočiti. Odgovorno se bomo odzvali na vaša mnenja, pripombe in predloge.

Vsem skupaj želim veliko poguma, ostanite zdravi.

Lepo vas pozdravljam,

                                                                                                                             ravnateljica Damijana Gustinčič

Divača, 14. 1. 2021

(Skupno 139 obiskov, današnjih obiskov 1)