V dneh, ko prižigamo praznične luči in lažje odpiramo srca za vse dobro, nam tudi čas za hip počasneje teče. In takrat se ozremo na prehojeno pot v iztekajočem se letu, se veselimo uspehov in skušamo pozabiti vse slabo.

Leto, ki se izteka, je za učence podružnične šole Senožeče še kako bogat s seznamom nastopov, na katerih so sodelovali bodisi s pevskim ali z dramskim nastopom. Predzadnji v tem koledarskem letu je bil na novoletni prireditvi, ki je potekala prejšnji petek v Dvorani Rudolfa Cvetka in kjer se jim je na odru pridružil sam slavni Marjan Uljan – Malibu.

Skupaj z njim so nastopajoči iskreno navdušili številne obiskovalce prireditve, še posebej zato, ker so se na prireditvi predstavili prav vsi učenci podružnične šole. Dedku Mrazu so živahno zapeli, razigrano odigrali prizor iz vsakdanjega življenja, najmlajši so nam v vlogi gozdnih živali, rumenih zvezdic in belih snežink pričarali zimsko idilo, manjkali pa niso niti plesni koraki.

Učenci so ponovno dokazali, da so na senožeškem prepoznavni kot veseli otroci, ki imajo radi odre. Pa čeprav je potrebno na njih stati tudi večkrat mesečno. Vsi obiskovalci prireditve pa so nam kljub pomanjkanju časa v tem veselem decembru dokazali, da znajo obdržati tankočutni posluh za tople odnose s šolo.

novo leto 1 novo leto 2

 

Nataša Adam

 

 

 

(Skupno 248 obiskov, današnjih obiskov 1)