Ups… tako se je zaključilo naše včerajšnje javljanje, kajne? No, ker obljuba dela dolg, vam v današnjem javljanju povemo, kaj se je dogajalo za vrati naših sob. Stilska preobrazba! Učenci so se v okviru svojih možnosti, ki so jih prinesli s seboj, preobrazili v izrazito izvirne modele, s katerimi so se na večernem žuru potegovali za priznanje za najbolj odštekan rtiški stil. Opazovalci zabave se kar nismo mogli nagledati modnih dodatkov, ki so krasili otroške modele, pa tudi odločitev, komu dodeliti častni naziv, ni bila lahka.

Plesno – pevska zabava pod mentorstvom animatork Vesne in Kristine se je sinoči žal zaključila, danes pa smo nadaljevali s še enim rojstnodnevnim praznovanjem. Tokrat s slavljenko Mio Loredan. Skupaj z njo smo se posladkali s torto in kupom dobrot, ki jih je naročila pri svojih starših.

Dopoldan smo se naužili tekmovalnih užitkov, saj smo se z veseljem odzvali povabilu na lov na zaklad. Kako uspešni smo bili pri reševanju posameznih nalog na štirih postojankah, pa žal izvemo šele jutri na večernem žuru z naslovom Rtič ima talent. To pa še ni vse. S tukajšnjo vrtnarko smo spoznavali vse tipično rastlinje, ki mladinskemu letovišču daje edinstveno podobo.

Da pa ne boste mislili, da smo na plavanje čisto pozabili, vam prilagamo še nekaj utrinkov z intenzivnega plavalnega tečaja, ki se bo, kot zaenkrat kaže, zaključil z zelo lepo zbirko odličij. O tem ne dvomita naša ravnateljica in njena pomočnica, ki sta nas danes obiskali, ne dvomijo pa niti naši  izvrstni vaditelji plavanja, med katerimi je tudi uspešen plavalec g. Markič. Prav on nas je danes razveselil tudi z nekaj hitrimi plavalnimi akcijami.

Kdo ve, mogoče pa ga bo kdo od naših učencev v prihodnosti nadomestil.

IMG_5205 IMG_5211 IMG_5271 IMG_5293 IMG_5302 IMG_5311 IMG_5337 IMG_5339 IMG_5346 IMG_5361 IMG_5365 IMG_5372

IMG_5363

(Skupno 227 obiskov, današnjih obiskov 1)