1. Pouk bo potekal po urniku v Arnesovih spletnih učilnicah. Izvajali se bodo: redni, dopolnilni in dodatni pouk, obvezni in neobvezni izbirni predmeti, DSP. Ne bodo se izvajale interesne dejavnosti in učna pomoč učiteljev.
  2. Pouk se bo v ponedeljek, 19. 10. 2020   začel po urniku, z vstopom v  Arnesove  spletne učilnice. Delo učencev bo po predhodnih navodilih učiteljev potekalo tudi preko videokonferenc (preko Zooma), v času, ko je posamezni predmet na urniku.
  3. Učenci bodo s povratnimi  informacijami  o opravljenih nalogah seznanjeni v spletnih učilnicah. Če bodo učenci pri delu na daljavo naleteli na težave ali nerazumevanje, naj z učiteljem kontaktirajo v spletni učilnici preko foruma ali sporočil. Učitelji bodo odgovarjali na vprašanja učencev ob delavnikih (od ponedeljka do petka) med 8. in 15. uro.
  4. Prisotnost učencev v spletnih učilnicah in vseh dogovorjenih oblikah poučevanja na daljavo je obvezna. Učitelji bodo pri vsakem predmetu preverjali prisotnost učencev. Vsako odsotnost ali neodzivnost bodo zabeležili v e-A in sporočili staršem.

Drage učenke in učenci,

pouk se je zaradi epidemiološke situacije iz šolskih učilnic  preselil v spletne.  Le z resnim, odgovornim in  sprotnim opravljanjem nalog boste pridobivali znanje. Pri tem vam bodo učitelji vsekakor pomagali na vaši poti učenja. Pomembno je, da ne odlašate z opravljanjem nalog.

Želimo vam zdravja in uspešno učenje.

                                                                                                         Vaši učitelji

Kaj potrebujem za pouk na daljavo?

V šoli ste se z učitelji že pripravljali na delo na daljavo, a ker si vseh korakov verjetno niste zapomnili, objavljamo posnetek, ki vam bo do nadaljnjega olajšal delo, zato si ga oglejte, predvsem pa upoštevajte omenjene nasvete.

Krajši video je namenjen uporabnikom mobilnih naprav (tablic in telefonov), vendar je princip delovanja podoben tudi na računalnikih.

*KLJUČ za vstop v učilnico je enoten za vse predmete istega razreda. Če ga ne veš, prosi starše, da preberejo sporočilo razrednika na eA.

Objavljamo tudi daljši posnetek PRVI KORAKI ZA UČENCE, kjer je delo v spletni učilnicah predstavljeno še bolj podrobno :

Vsa orodja, ki jih lahko uporabljate pri delu na daljavo so dodstopna na https://moj.arnes.si/

(Skupno 475 obiskov, današnjih obiskov 1)