Pozdravljeni, za nami je še en dan uživanja, dan novih znanj in lepih doživetij. Po čudovito preživetem sončnem dopoldnevu, ko smo z ladjico odpluli do Kopra, smo se učili novih tehnik plavanja, zraven pa smo počeli še marsikaj drugega. Učiteljice so poskrbele za polne glave novih znanj, saj so nas odpeljale na obalo raziskovat življenje ob morju. Trenutki so bili polni ustvarjalnosti, radovednosti, predvsem pa polni izzivov, ki smo jih z veseljem delili drug z drugim. V Kopru smo si ogledali tudi drugi največji slovenski instrument, orgle v koprski stolnici, ki smo jih Slovenci pridobili z uspešno kandidaturo na mednarodnem razpisu Züriške dvorane Tonhalle.

Veselja nam ni manjkalo niti med popoldanskim iskanjem zaklada. Z iskricami v očeh smo lovili sladko presenečenje in dokazovali, kako znamo sodelovati kot ekipa. Najboljši so bili učenci ekipe Raztreseni raziskovalci, ki so iz rok animatorke prejeli prijetne priložnostne nagrade.

Pa da ne pozabimo. Poskrbeli smo tudi za hišnikovo delo. V polni vnemi športnih veščin pred našim domom, smo poskrbeli, da je moral hišnik s strehe prinesti tudi telovadne copate. Noge so namreč tako visoko in močno brcale, da so telovadni kar odleteli pod nebo.

O tem, kako smo preživeli današnji večer, pa izveste več jutri. Verjemite nam, da nam ni bilo dolgčas, v sobah trenutno odmeva neskončni smeh, kajti za vrati se ….

Ups, več o tem jutri…

(Skupno 319 obiskov, današnjih obiskov 1)