Pravkar se zaključuje tudi naša šola v naravi na Debelem rtiču. Oseminštirideset učencev je danes zadnjič pod mentorstvom odličnih vaditeljev plavanja izpopolnjevalo tehniko plavanja in izpeljalo svoj preizkus znanja v plavanju. Vsak izmed njih je namreč pred množico gledalcev pokazal, koliko in kaj se je v 20 urnem tečaju plavanja naučil, saj nas jutri že čaka svečana podelitev doseženih plavalnih priznanj. Želeli smo si čim več osvojenih delfinov in to smo tudi dosegli.

Učitelji Borut, Tamara, Tanja, Lidija, Monika in Nataša pa smo za učence navijali tudi nocoj, saj so se nekateri izmed njih dokazovali v šovu Rtič ima talent. Neverjetno, kaj vse znajo in zmorejo otroci. Vsem skupaj vsi iskreno čestitamo za vse dosežke v tem tednu.

Za izredno gostoljubnost, prijaznost, naklonjenost in strokovno pomoč pa se zahvaljujemo tudi celotnemu kolektivu mladinskega letovišča. Edini smo si, da se mednje zagotovo spet vrnemo.

Vse, ki ste nas preko novičk v tem tednu spremljali, pa pošiljamo morski pozdrav do jutri, ko se ponovno snidemo okrog 17.00 ure, saj si bomo pred prihodom ogledali še svetovno znane freske v Hrastovljah. Do takrat pa vam ponujamo na ogled še nekaj zadnjih utrinkov nepozabnega druženja z včerajšnje pižama zabave, današnjih plavalnih uric, jutranjih minut za zdravje, kino urice, morske tombole, popoldanskih tkanj novih prijateljstev in večernega zaključnega večera Debeli Rtič ima talent. Pravzaprav, ker ta še poteka, pustimo te zadnje za jutri…

Na svidenje do jutri,  ko vam podarimo še objeme. Prepričani smo, da si jih močno želite.

 

 

(Skupno 257 obiskov, današnjih obiskov 1)