Nocoj je v Dvorani Grand Hotela Union v Ljubljani potekala slovesna podelitev nagrad RS na področju šolstva za leto 2022. Iz rok predsednika Odbora za podeljevanje nagrad RS na področju šolstva dr. Borisa Aberška ter ministra za izobraževanje, znanost in šport dr. Igorja Papiča je nagrado za življenjsko delo na področju osnovnega šolstva prejela naša ravnateljica Damijana Gustinčič, na kar smo vsi njeni sodelavci izredno ponosni.

V svojem nagovoru je poudarila, da ni le učitelj, ki živi svoje poslanstvo in ga razdaja drugim, ampak je s srcem tudi naš usmerjevalec pedagoških procesov. Ob koncu podelitve se je zahvalila vsem, ki so podprli njen predlog k imenovanju za prestižno nagrado, tako sodelavcem, kot tudi Svetu staršev, Svetu zavoda, Občini Divača, vsem lokalnim društvom, Občini Podčetrtek, Zavodu za šolstvo in še mnogim drugim.

Vsi strokovni delavci in drugi zaposleni OŠ dr. Bogomirja Magajna Divača ravnateljici iskreno čestitamo za prestižno nagrado in smo ji hvaležni, da nam je svetel zgled pri opravljanju poklica, s katerim tvorimo dinamično družbo.

Nataša Adam

Foto Anže Malovrh

(Skupno 231 obiskov, današnjih obiskov 1)