1. do 5. razred: pouk se nadaljuje v šoli

6.  do 9. razred: izobraževanje na daljavo

Spoštovani starši,

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) je z okrožnicama 14. in 15. 10. 2020 obvestilo osnovne šole, da se zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužbe SARS-CoV-2 v tednu od 19. 10. do 23. 10. 2020  za učence 6., 7. 8. in 9. razreda vzgojno-izobraževalno delo izvaja kot izobraževanje na daljavo.

Delo učencev bo potekalo preko spletnih učilnic. S sprotnim in rednim učenjem ter upoštevanjem navodil, nasvetov učiteljev bodo učenci dosegali učne cilje.

Za učence, ki nujno potrebujejo računalnike za delo doma, starši sporočite razrednikom. Na šoli imamo omejeno število računalnikov za izposojo.

Tednu  izobraževanja na daljavo sledijo jesenske počitnice, ki trajajo do 1. 11. 2020. V tem času vas bomo obvestili o nadaljnjem poteku vzgojno-izobraževalnega dela.

Za učence od 1. do 5. razreda se nadaljuje pouk in vse ostale dejavnosti v šoli po običajnem urniku. Spomniti vas želimo na upoštevanje varnostnih ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe (uporaba mask, umivanje rok, higiena kašlja, varnostna razdalja). V šolo naj prihajajo le zdravi otroci.

V želji, da bomo s skupnimi močmi in doslednim spoštovanjem ukrepov izboljšali trenutno stanje in nadaljevali z izvajanjem pouka v šoli, vas lepo pozdravljamo.

Ravnateljica in zaposleni na šoli

(Skupno 132 obiskov, današnjih obiskov 1)