Pozdravljeni.

Na uho nam je prišlo, da nam radi sledite, zato naj vam čisto na hitro sporočimo, da tukaj res uživamo. Za nami je dan novih znanj in lepih doživetij. Učili smo se novih tehnik plavanja, zraven pa smo počeli še marsikaj drugega.

Da so bile naše dopustniške glavice tudi malo v šoli, so poskrbele razredničarke ter Nastja in Urša, ki sta skupaj z nami raziskovali življenje ob morju. Visoko sta nas motivirali za nadgradnjo vsega našega znanja in še kako pripomogli, da se bomo vedno lahko spominjali čudovitih trenutkov ob raziskovanju obalnega pasu. Trenutki so bili polni ustvarjalnosti, radovednosti, predvsem pa polni izzivov.

In veste kaj še? Mimo nas je plavala cela jata delfinov. Naše veselje je bilo nepopisno. Da pa je bila mera polna, smo za nameček našli še morskega konjička. O vsem tem smo z navdušenjem pripovedovali tudi ravnateljici Damijani in pomočnici Nives, ki sta nas presenetili z obiskom. Opazovali sta, kako svoje vtise beležimo na razglednico, ups… izdali smo vam skrivnost… jutri zgodaj zjutraj počakajte poštarja, mogoče pa bo v nabiralniku tudi kaj za vas.

Tudi zase smo poskrbeli, no za svoje zdravje. Telo smo razgibali ob hitrih ritmih, saj smo se udeležili animacije »Najbolj odštekan stil Debelega Rtiča«. Kar poglejte, kaj vse smo nadeli nase.

(Skupno 422 obiskov, današnjih obiskov 1)