Tako kot nas narava jeseni razvaja z jesenskimi plodovi, tako vsako leto znova izdatno obrodijo sadovi društev, ki delujejo in ustvarjajo v krajevni skupnosti Senožeče.

Podružnična šola Senožeče in društvi, ki v Senožečah delujeta z vso srčnostjo ter prebujata talente mladega rodu, so se odzvali povabilu vodstva Term Krka iz Strunjana in 20. 10. 17 številnim tamkajšnjim gostom dokazali , da kljub temu, da se nam včasih zdi, da se nad kulturno področje na slovenskem zgrinjajo nevihtni oblaki, temu v Senožečah ni tako. Vsako leto znova se med snovalci in ustvarjalci kulture v Senožečah namreč povečuje število mladih. Skupaj z njimi je naša krajevna skupnost še bolj navdihujoča in optimistična.

Učenci pevsko – dramskega krožka naše šole, člani MEPZ  ter šolska skupina Plesnega društva Srebrna smo v več kot uro dolgem programu v obmorskem mestu prikazali čudovit utrinek vasi. Predstavili smo se skozi pesem, ples in igro ter v spremstvu pianista Mateja Bariča ter kitarista župnika Pavla Kodelja.

Nataša Adam

(Skupno 55 obiskov, današnjih obiskov 1)