Novo leto je kot bel nepopisan list …
Pobarvaj ga s sanjami,
posuj z ljubeznijo,
popiši z neverjetnimi dosežki
in okrasi s čudeži.

 

Malo je praznikov, ki ti sežejo do srca in duše, ki jih zaznamuje nek notranji nemir, v pričakovanju nečesa lepega, pravljičnega. Praznikov, ko si podamo roke, voščimo vse najlepše, želimo sreče, zdravja in družinske topline!

Čas beži prehitro. In že je tu najlepši v letu, veseli december, čarobni praznični mesec. Čas poln pričakovanj, obdarovanj,  veselja, lepote in miru.

V prostor okrog nas to vzdušje prinesemo z različnimi okraski, ki ga naredijo drugačnega in bolj veselega.

Pravijo, da praznični okraski mnoge vrnejo v otroštvo in dlje je  prostor okrašen, bolj dolgo so prisotni topli občutki.

Praznično dogajanje smo popestrili tudi na šoli z delavnicami na tehniškem dnevu.

Učenci od 1. do 5. razreda so pokazali svojo ustvarjalnosto  z izdelovanjem okraskov iz različnih odpadnih materialov  in praznično okrasili svoje učilnice. Tako s stropov  visijo papirnati snežaki, stene krasijo njihove unikatne risbe, slike, da o svetlikajočih zvezdah in papirnatih smrečicah z željami sploh ne zgubljamo besed, na mizicah pa so novoletni pogrinjki in decembrski možje iz naravnih materialov.

Učenci od 6. do 9. razreda pa so v delavnicah izdelovali voščilnice, vrečke za darila, okraske, ki bodo krasili novoletno jelko v središču Divače ter pripravljali slaščice za novoletne praznike.

Zaposleni se skupaj z učenci trudimo, da drug drugemu prinašamo veselje ter s svojimi dejanji do soljudi delimo upanje in pogum za jutrišnji dan.

 

Sami si oglejte, kako nam je šlo delo od rok.

 

(Skupno 705 obiskov, današnjih obiskov 1)